Iskolakezdési akció

Hoya Kids szemüveglencsék 25% kedvezménnyel
AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2023. augusztus 1 -szeptember 30.

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • Hilux Kids PNX 1.53 M.A.P. (raktári) és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék
  • Hilux Kids 1.50 M.A.P. (raktári) és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

Hoya Kids lencsék: A gyermekek életmódjához és speciális igényeihez kifejlesztett szemüveglencsék. 

RAJZPÁLYÁZAT:

Az akcióhoz kapcsolódóan ismét rajzpályázatot hirdetünk, amelyen bármely 14. életévét be nem töltött személy részt vehet.

A rajzpályázat témája: Szemüveges nyári kalandozás – Készíts rajzot a kedvenc nyári élményedről, amikor a szemüveged segített abban, hogy szép emlékeket gyűjts!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
A promócióban a Hilux Kids PNX 1.53 M.A.P. (raktári) és gyártott, Hilux Kids 1.50 M.A.P. (raktári) és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék minden felületkezelésével vesznek részt. Az akció ideje alatt a szemüveglencsék szállítási ideje automatikusan 7 munkanapra változik. Ajánlatunk más akcióval nem összevonható, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.
Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

Hoya szemüveglencsék digitális eszközökhöz, irodai munkához
Akció időtartama: 2023. szeptember 1- október 31.

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • Hoyalux iD, beltéri és SYNCIII munkaszemüveg,
  • BlueControl réteggel ellátott egyfókuszú szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

Ajánljuk vásárlóinak a SYNC III lencséket, melyeket a digitális képernyők kihívásaihoz terveztek. Ezek a forradalmi szemüveglencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy „teljesítménynövelő zóna” található, ahol finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, és megkönnyítik a fókuszálást a közeli feladatok során.

A Hoya beltéri szemüveglencséi kézenfekvő megoldást kínálnak ezekre a problémákra. Míg a hagyományos olvasószemüveg-lencsék elégtelen szélesség- és mélységészlelést tesznek lehetővé, a Hoya beltéri lencséi sokkal nagyobb mértékben biztosítják ezeket.

Megdöbbentő, de az irodai, illetve más beltéri munkát végző alkalmazottak 70%-a szenved nyakfájástól munkája miatt. Míg a székek és íróasztalok megfelelő elrendezése, beállítása, valamint a helyes testtartás egyaránt fontosak, ezek a lépések nem elégségesek a megfelelő szemüvegviselet nélkül. A nem megfelelő szemüveg viselése felesleges fejmozgást, illetve túl erőteljes fejbillentéseket eredményez munka közben.

Korlátok nélküli intenzív olvasáshoz

Az egyfókuszú szemüveglencsékhez hasonlóan az SupeReader közeli távolságra nyújt támogatást. A lencse hozzáadott értékét a megnövekedett mélység- és szélességkorrekció jelenti. Ennek köszönhetően az SupeReader szemüveglencse kiváló választás azok számára, akik intenzíven olvasnak, és a mélységészlelés terén rugalmasságra van szükségük.
Az SupeReader szemüveglencse ideális beltéri használatra. Az aszimmetrikus kialakításnak köszönhetően természetes binokuláris látást biztosít viselőjének. Megnöveli a látómezőt, így lehetővé válik az állandó fejmozgatás nélküli,  nyugodt olvasás.

Tökéletes megoldás beltéri munkavégzéshez

Beltéri munkaszemüveg, mely tökéletes megoldást kínál az irodai munkavégzéshez és olvasáshoz. A széles torzításmentes látómezőnek köszönhetően a munkatávolságon megnövelt látásélményt nyújt a viselőnek, így például számítógépes munka közben kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé.

A BlueControl a Hoya prémium felületkezelése, amely a digitális eszközök által kibocsátott káros kék fény szűrésére szolgál. Ez a felületkezelés jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét. A BlueControl réteg plan lencsékre is elérhető, ezért a korrekciót nem igénylő vásárlóinknak kék fény szűrő szemüvegként is ajánljuk! 

AKCIÓ RÉSZLETEI:

Akciónk keretében 25% kedvezményt nyújtunk Önnek a Hoya multifokális, beltéri és SYNC III, továbbá BlueControl réteggel ellátott egyfókuszú szemüveglencsék árából. Az akció ideje alatt a szemüveglencsék szállítási ideje 5 és 10 munkanapra változik. 
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.